Het is tegenwoordig heel gewoon dat je een project niet in één "of uberhaubt" in een studio doet. Om kosten te besparen worden steeds vaker bijvoorbeeld drums in de studio opgenomen om vervolgens weer thuis door middel van modeling amps verder te werken aan gitaarpartijen en misschien zelfs zang en andere dubb's. Daarom is het fijn om hier als studio ook flexibel in te kunnen zijn. En aangezien er ook verschillende voorkeuren zijn wat betreft opnamesoftware bied ik een aantal verschillende DAW's aan. 


- Logic proX

- Protools 12

- Studio one


Binnen deze pakketten kun je gebruik maken van UAD - Slate  en Waves plug-ins.


Benieuwd naar de details?


- Mac Studio

- Antelope Orion gen 3 thunderbolt 3 interface

- RME fireface (voor meer in en outputs)

- Focal Trio 6BE monitoren

- Shadow Hills "The Equinox" 32ch summingmixer

- Mic pre amps van o.a. Manley, Millennia, Amek, Daking. 


Met de Antelope Orion alleen beschikt de studio over 32 in en 32 outputs. Dit kan uitgebreid worden tot 64 in en uit door de RME er naast te gebruiken. De ervaring leert echter dat dit eigenlijk nooit nodig is. De basis set-up meestal voldoende.


De gehele studio is aangesloten op een uitgebreide patchbay. Hiermee kunnen bijna alle mogelijke patches gemaakt worden. Van controlroom naar cabines heen en terug, verschillende cabines onderling, re-amp lijnen naar alle mogelijke plekken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan. 


Door de hele studio staan 8 kanaals analoge mixertjes waarop de muzikant zijn eigen mix kan maken. Hierdoor kun je je als technicus concentreren op de opname en heb je als muzikant altijd de ideale mix voor jou "performance".

E-mailen
Bellen
Map