Barn In The Meadow recording 

opname/compositie/productie/mix/mastering

Tarieven

Geen enkele opname/productie is hetzelfde. En waar de ene muzikant zijn partijen in één keer goed speelt en soepel door het opnameproces heen rolt, heeft de ander er toch net iets meer tijd voor nodig. Omdat muziek maken en opnemen juist ook een creatief proces moet zijn probeer ik van tevoren altijd duidelijke afspraken te maken. Ik kom een keer luisteren, we spreken een keer af in de studio en we besluiten met elkaar wat we van elkaar verwachten en hoeveel tijd  we daar voor denken nodig te hebben. Op basis van die afspraken en verwachtingen doe ik je een prijsvoorstel voor de gehele productie. Als we dit eenmaal hebben afgesproken wijken we daar niet meer vanaf. Zo kan iedereen in alle rust werken aan zijn best mogelijke resultaat. En zijn er geen verassingen achteraf.


Om je wel een indicatie te kunnen geven hanteer ik op de site dag-prijzen. Een dag is van 10 uur 's ochtends tot 18.00 uur 's avonds. 

(uiteraard zijn opname tijden in overleg aan te passen op jou persoonlijke wensen)

 

1 dag opname incl technicus € 300,00 excl BTW

mastering € 35,00 excl BTW per track

mixen losse uren € 45,00 excl BTW


Het is ook mogelijk de studio te huren om bijv. een schrijfsessie of repetitie te doen. Of misschien wil je wel opnemen in de Barn In The Meadow studio, maar dan liever met een eigen technicus/producer. Dat kan ook! Mail me je wensen en dan zorg ik dat er een passend voorstel komt.